Appleweetjes

Apple verstuurt uitnodigingen voor ‘It’s show time’ event op 25 maart

De geruchten waren er al een tijdje. Maar nu zijn we zeker want Apple verstuurt uitnodigingen voor een nieuw event op maandag 25 maart. De boodschap die Apple heeft ‘It’s show time’ is volledig duidelijk. De videodienst waarover al een tijdje wordt over gesproken zal die dag aan het grote publiek worden voorgesteld.

Het event zal plaatsvinden in het Steve Jobs Theater en zal beginnen om 18u00 Belgische tijd. Naast deze nieuwe videodienst kan het zijn dat Apple nog meer nieuwigheden zal lanceren.

Zo wordt er ook verwacht dat de Apple News app wordt uitgebreid met een abonnementsdienst. Als abonnee heb je dan voor een vast bedrag toegang tot diverse tijdschriften. Ook nieuwe producten zoals de  AirPods 2iPad mini 5 en AirPower kunnen eventueel gelanceerd worden op die datum.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer