Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met vijfde beta macOS Mojave 10.14.4

Apple heeft voor ontwikkelaars de vijfde beta uitgebracht voor macOS Mojave 10.14.4.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Eén van de vernieuwingen met Safari onder macOS 10.14.4 is dat het automatisch invullen van formulieren met Safari is afgeschermd met Touch ID. Een andere verbetering is dat Safari ondersteuning krijgt voor donkere modus. Heb je deze ingesteld en een website heeft hiervoor de nodige ondersteuning, dan zal automatisch het donkere thema worden gekozen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer