Appleweetjes

Nieuwste beta macOS Mojave 10.14.4 toont hints naar Apple’s nieuwsdienst

In de code van de nieuwste beta van macOS Mojave 10.14.4 zijn er verwijzingen gevonden naar Apple’s nieuwsdienst. De verwachtingen zijn dat deze dienst op 25 maart tijdens een event voorgesteld gaat worden aan het grote publiek.

Het was ontwikkelaar Steve Troughton-Smith die enkele verwijzingen naar Apple’s nieuwsdienst in de nieuwste beta vond. Hij publiceerde dan ook meteen enkele screenshots hiervan.

Eerder waren er al verwijzingen gevonden naar Apple’s nieuwsdienst in een beta van iOS 12.2. Er zijn zelfs referenties te vinden van abonnementen die gebundeld kunnen worden. Zo kan je je misschien abonneren op Apple Music en Apple News met een korting.

Apple is al een tijdje bezig om deze dienst op te starten. In maart 2018 namen ze Texture over. Dat is een digitale tijdschriftenservice waar abonnee’s toegang hebben tot meer dan 200 tijdschriften voor een vast bedrag.

Geruchten zijn dat Apple voor deze nieuwsdienst een maandbedrag van ongeveer 10 dollar zal vragen. Als abonnee kan je dan tal van artikels lezen. Ook diverse tijdschriften zullen in het aanbod verwerkt zijn. Het is nog niet geweten of deze dienst zijn start ook kent in België en Nederland.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer