Appleweetjes

Opnieuw nieuwe videotips voor je iPhone van Apple

Apple heeft opnieuw 4 videotips gepubliceerd op hun nieuwe pagina ‘iPhone Can Do What?‘. Op deze pagina vind je diverse tips en trucs over de mogelijkheden van de iPhone. Jammer genoeg is de pagina nog niet in het Nederlands beschikbaar. Eerder deze week had Apple al vijf videotips op deze pagina gepubliceerd.

De vier nieuwe video’s behandelen elk een onderwerp in 15 seconden. Zo wordt er uitgelegd hoe je een verloren toestel terug kan vinden en hoe krachtig de A12 Bionic chip wel niet is. De andere twee video’s behandelen een onderwerp waar we in België en Nederland nog niets mee zijn. Met Apple Pay Cash kan er een geldbedrag via iMessage verstuurd worden en dankzij de dual-SIM functie kan je twee telefoonnummers tegelijkertijd hebben.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer