Appleweetjes

Massaproductie van AirPods 2 en nieuwe iPad gestart

Bedrijven zoals Flexible PCB firms Flexium Interconnect en Zhen Ding Technology zijn helemaal klaar voor de massaproductie van de nieuwe AirPods en iPad. De printplaten voor deze toestellen welke uit gedeeltes buigbaar en flexibel zijn worden geleverd door Compeq Manufacturing en Unitech PCB.

Volgens de geruchten zullen beide toestellen op 25 maart beschikbaar zijn. Hoewel andere geruchten dit weer tegenspreken. Apple zou zich volgens hen enkel focussen op de video- en nieuwsdienst tijdens de komende Keynote.

Het gebeurt wel vaker dat Apple nieuwe hardware uitbrengt zonder daar enige aandacht op een Keynote aan te geven. Meestal gaat het dan om kleine vernieuwingen. Dat zou dus best wel eens kunnen met de nieuwe iPad en AirPods.

Eerder waren er al geruchten dat er geen uiterlijke vernieuwingen voor de zevende generatie iPad zou zijn. De iPad zou nog steeds voorzien zijn van een koptelefoonaansluiting en Touch ID zal behouden blijven. Echter over de schermgrootte is er nog wat onduidelijkheid. Volgens sommige zou deze iPad een 10,2 inch scherm krijgen door de bezels van het toestel te verkleinen.

De nieuwe AirPods zullen er exact hetzelfde uitzien als de huidige versie. Echter ondersteunen ze nu Bluetooth 5.0 en zal je de bass beter dan ooit kunnen ervaren. Voor een betere grip zal een extra coating zorgen. De AirPods blijven hierdoor comfortabel en beter in je oren zitten. Verder zal er ondersteuning zijn voor ‘Hey Siri’ waardoor je niet meer eerst met een tik Siri hoeft te activeren. De nieuwe generatie van AirPods zijn verder uitgerust met meerdere sensoren. Eerdere geruchten waren er al dat deze zou gebruikt worden voor diverse gezondheidsfuncties. Wat hiermee exact wordt bedoelt is nog onduidelijk. Uiteraard krijgen de AirPods een draadloze oplaadcase en zullen ze beschikbaar zijn in twee kleuren: zwart en wit.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer