Appleweetjes

WWDC 2019 van start op 3 juni

Noteer alvast de datum want Apple heeft zonet aangekondigd dat de Worldwide Developer Conference 2019 van start gaat op 3 juni tot en met 7 juni. WWDC is Apple’s jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie.

Ontwikkelaars kunnen toegangskaarten aanschaffen voor de prijs van 1599 dollar. Maar aangezien de vraag zo groot is wordt er eerst een loterij georganiseerd zodat bepaald wordt wie zo’n ticket mag kopen. Registeren hiervoor kan nog tot woensdag 20 maart op deze pagina. De ontwikkelaarsconferentie zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in het McEnery Convention Center in San José.

Ambitieuze scholieren maken kans om WWDC 2019 gratis bij te wonen. Hiervoor moet je minimaal 13 jaar oud zijn en een Swift Playground project indienen met je creatieve talent. De registratie hiervoor eindigt op 24 maart. Meer informatie kan je op deze pagina vinden.

Maar voor de gewone gebruiker is WWDC 2019 zeker en vast ook interessant. Traditiegetrouw start Apple de WWDC met een Keynote. Je zal in deze Keynote kennismaken met iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 en tvOS 13. Noteer dus alvast 3 juni in je kalender want om 19 uur die dag start een belangrijke Keynote.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer