Appleweetjes

Privacy doet er wel toe

Privacy is één van de belangrijkste argumenten om voor Apple te kiezen. De fabrikant benadrukt dan ook geregeld hoe belangrijk privacy is. Aangezien je heel wat gegevens deelt met je smartphone is het van belang om deze goed te beschermen.

Apple ontwikkelde hun besturingssystemen zodanig dat de gebruiker steeds alle controle over hun privacy heeft. Dat is compleet iets anders wat fabrikanten zoals Google en Facebook realiseren. Zij hebben nood aan al jouw persoonlijke gegevens om deze te kunnen doorverkopen aan adverteerders en dergelijke.

Sommige mensen hebben nog steeds het idee van ‘Ik heb niets te verbergen’ maar in de praktijk hebben ze wel nood aan hun privacy. Apple toont nu in een promotievideo diverse situaties waarbij je je privacy wenst. Als privacy van belang is in uw leven, moet het van belang zijn voor de telefoon waar uw leven op staat.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer