Appleweetjes

AirPods 2 zijn nu beschikbaar

De nieuwe AirPods zijn vanaf nu beschikbaar. De AirPods zijn voorzien van een draadloze oplaadcase en ondersteunen ‘Hey Siri’.

Apple heeft voor deze AirPods een compleet nieuwe chip ontworpen, namelijk de H1. Met deze chip wordt het overschakelen naar diverse apparaten zoals de Mac, iPad, iPhone of Apple Watch sneller gerealiseerd.

De gesprekstijd van de nieuwe AirPods is met een uurtje verlengd naar drie uur. De luistertijden zijn hetzelfde als de AirPods van de eerste generatie, namelijk 5 uur. Ook de geluidskwaliteit is hetzelfde gebleven als voorheen. Verder zijn de AirPods voorzien van Bluetooth 5.0 wat het bereik moet vergroten.

De AirPods zijn meteen verkrijgbaar voor 229 euro. Heb je geen behoefte aan een draadloze oplaadcase dan kan je de nieuwe AirPods kopen vanaf 179 euro.

Meer informatie kan je op deze pagina vinden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer