Appleweetjes

Apple kondigt Apple Arcade aan

Naast Apple News+ kondigt Apple nog een nieuwe dienst aan namelijk Apple Arcade. Ook met deze dienst krijgt je voor een vast bedrag per maand toegang tot diverse games.

Games die tot het aanbod van Apple Arcade gaan behoren zullen beschikbaar zijn op alle iOS platformen. Je kan deze dus downloaden en spelen op een iPhone, iPad, Apple TV. Sommige games zullen zelfs beschikbaar zijn voor de Mac. Elke game is bovendien offline te spelen en bevatten geen advertenties of extra aankopen.

Games die tot het aanbod van Apple Arcade zullen behoren zijn van een hoog kwalitatief niveau. Apple heeft jammer genoeg nog geen prijs meegedeeld over Apple Arcade. We weten alleen dat de dienst in het najaar van 2019 beschikbaar gaat komen. Ook in België en Nederland zal deze dienst gelanceerd worden.

Wil je meer te weten komen over Apple Arcade en welke spelletjes beschikbaar zullen zijn dan kan je op deze pagina terecht.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer