Appleweetjes

Apple kondigt Apple TV+ en Channels aan

De geruchten dat Apple met een eigen videodienst ging starten bleken te kloppen. Apple’s videodienst krijgt de naam Apple TV+.

Apple TV+ wordt een onderdeel van de TV app. Deze app zal in het najaar naar meer dan honderd landen waaronder België en Nederland worden uitgerold zodat Apple’s videodienst voor veel meer mensen beschikbaar gaat worden. De TV app is opnieuw ontworpen en is beschikbaar voor alle Apple apparaten maar ook voor enkele Smart TV’s, Roku en de Amazon Fire TV. Het lijkt er zelfs op dat de vernieuwde TV app ook beschikbaar gaat komen voor de derde generatie van de Apple TV. Dankzij Apple TV+ kan je alle films en series bekijken van Apple zelf. Deze zullen uiteraard vrij zijn van advertenties en video’s kunnen eventueel offline bekeken worden.

Naast Apple TV+ kondigt Apple ook Channels aan. Via Channels kan je je abonneren op andere videodiensten. Al deze content wordt dan gebundeld onder TV Channels zodat het eenvoudiger wordt om content te zoeken.

Apple heeft jammer genoeg nog geen prijs meegedeeld over Apple TV+. We weten alleen dat de dienst in het najaar van 2019 beschikbaar gaat komen. België en Nederland krijgen naar alle verwachtingen de dienst Apple TV+ maar voorlopig lijkt het erop dat Channels niet naar België of Nederland komt aangezien het aanbod van diverse videodiensten nog te mager is.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer