Appleweetjes

Apple lanceert Apple News+

Apple lanceert een nieuwe dienst namelijk Apple News+ waarmee je voor een vast bedrag per maand toegang krijgt tot diverse magazines.

Apple News+ is een onderdeel van de Apple News app. Dankzij die app kan je diverse nieuwsberichten lezen. Door de uitbreiding van Apple News+ heb je voor een bedrag van 9,99 dollar per maand toegang tot meer dan 300 tijdschriften.

Apple News+ is meteen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. In het najaar komt daar Australië en het Verenigd Koninkrijk bij.

De News app is momenteel niet beschikbaar in België en Nederland. We verwachten ook niet dat hier snel verandering in gaat komen. Wie had gehoopt om snel gebruik te kunnen maken van deze nieuwe dienst is eraan voor de moeite.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer