Appleweetjes

Apple lanceert in 2020 drie OLED iPhones met drie nieuwe schermformaten

Je houdt het niet voor mogelijk maar de iPhones van 2019 moeten nog gelanceerd worden of er zijn al nieuwe geruchten voor de iPhones van 2020.

Volgens Digitimes gaat Apple in 2020 drie nieuwe iPhones lanceren elk met een OLED scherm. Echter het schermformaat zal vernieuwend zijn. De iPhones zullen beschikbaar zijn in 5,42, 6,06 en 6,67 inch. Eerder waren er al geruchten dat Apple in 2020 volledig ging overstappen naar OLED.

De huidige iPhones hebben een schermformaat van 5,8, 6,1 of 6,5 inch. De verwachting is dat Apple dezelfde schermformaten voor de iPhones van 2019 gaat gebruiken.

Het 5,42 inch model zou geleverd worden met een Y-Octa scherm van Samsung of de TOE-aanraaktechnologie van LG Display. Dergelijke schermen hebben een geïntegreerde touchbediening waardoor de kosten een stuk lager zijn. Een ander voordeel is dat het scherm nog dunner zal zijn.

De andere nieuwe schermformaten 6,06 en 6,67 inch schelen niet zo veel met de huidige schermformaten 6,1 en 6,5 inch. Het is dan ook maar de vraag of je dit als gebruiker gaat merken.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer