Appleweetjes

Apple lanceert macOS Mojave 10.14.4

Apple heeft macOS Mojave 10.14.4 gelanceerd.

Eén van de vernieuwingen met Safari onder macOS Mojave 10.14.4 is dat het automatisch invullen van formulieren met Safari is afgeschermd met Touch ID. Een andere verbetering is dat Safari ondersteuning krijgt voor donkere modus. Heb je deze ingesteld en een website heeft hiervoor de nodige ondersteuning, dan zal automatisch het donkere thema worden gekozen.

Om deze update te installeren ga je naar Systeemvoorkeuren – Software-update.

Interessante weetjes

De langverwachte AirPower komt eraan

aweetjes-admin-1976

Apple vernieuwt Clips app

aweetjes-admin-1976

Apple verhoogt zijn inspanningen voor het ontwerp van eigen modemchips

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer