Appleweetjes

Apple lanceert vijfde generatie iPad mini

Apple heeft zonet officieel de nieuwe iPad mini gelanceerd. Waarbij iedereen dacht dat Apple dit zou realiseren bij één of ander Keynote verrast Apple iedereen om dit gewoon met een persmededeling te doen.

De nieuwe iPad mini is voorzien van de A12 Bionic processor. Hierdoor is het nieuwe model tot wel drie maal sneller dan zijn voorganger. Het scherm is fors verbeterd. Het is een gelamineerd scherm met een antireflectie en een vingerafdrukbestendige coating. De schermgrootte bleeft met zijn 7,9 inch ongewijzigd.

De camera aan de voorkant is voorzien van een 7 megapixel camera. Aan de achterkant is deze 8 megapixel. De camera’s zijn verbeterd voor opnames bij weinig licht.

De nieuwe iPad mini biedt ondersteuning voor de Apple Pencil van de eerste generatie. Tekenen, schrijven,… met de drukgevoelige Apple Pencil is op deze iPad mogelijk.

De iPad mini is per direct verkrijgbaar. Prijzen starten vanaf 459 euro. Meer informatie kan je op deze pagina vinden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer