Appleweetjes

Apple lanceert watchOS 5.2 met ECG functie

Apple lanceert watchOS 5.2. Deze update biedt ondersteuning voor de nieuwe generatie van AirPods .

Maar wat misschien belangrijker is, is dat je met deze versie en een Apple Watch series 4 een elektrocardiogram kan maken. Apple heeft deze functie voor het grootste gedeelte van Europa opengesteld.

Ook niet onbelangrijk is het feit dat de Apple Watch je nu laat weten wanneer je hartritme onregelmatig is. Deze functie werkt op alle Apple Watch modellen uitgezonderd de allereerste Apple Watch (Series 0).

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer