Appleweetjes

Apple Pay wordt verder uitgebreid in Europa

Tim Cook liet op het ‘Showtime’ event weten dat Apple Pay op het einde van dit jaar in meer dan 40 Europese landen beschikbaar zal zijn. Dat wilt dus zeggen dat er op zijn minst nog 6 landen moeten bijkomen.

Welke landen dit zijn werd niet meegedeeld maar enige tijd later liet de bank N26 weten welke landen Apple Pay binnenkort gaan krijgen. Het gaat om de landen:  Estland, Griekenland, Portugal, Slowakije en Slovenië. Ook de ING bank liet weten dat Roemenië Apple Pay gaat krijgen. Eerder was al bekend dat Oostenrijk erbij zit.

Sinds eind 2018 is Apple Pay beschikbaar in België voor klanten van de BNP Paribas Fortis-groep.

Interessante weetjes

Apple lanceert watchOS 5.1.3

aweetjes-admin-1976

Apple maakt geen winst met Apple TV en verkoopt HomePod met verlies

aweetjes-admin-1976

De waarheid achter de nieuwste geruchten van de iPhone 11

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer