Appleweetjes

De iMac krijgt een processor upgrade

Apple levert vanaf nu alle iMacs uitgezonderd het instapmodel met een Intel processor van de achtste of negende generatie. Voorheen werden deze iMacs nog voorzien van een Intel processor van de zevende generatie.

Maar daar blijft het niet bij. Als optie kan er nu bij het 21,5 inch model de GPU Radeon Pro Vega 20 gekozen worden. Bij het 27 inch model gaat het zelfs om de GPU Radeon Pro Vega 48.

Het geheugen is vanaf nu ook iets sneller. Voorheen gebruikte Apple DDR4 op 2400 MHz maar dit is nu verhoogd naar 2666 MHz.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer