Appleweetjes

iPhone 11 krijgt drie camera’s

Geruchten over het feit dat de nieuwste iPhone 11 voorzien zal worden met drie camera’s aan de achterkant waren er al een tijdje. Maar nu bevestigd ook de Japanse site Macotakara deze geruchten na gesprekken met enkele Chinese toeleveranciers.

Eerdere geruchten spraken ervan dat enkel de opvolger van de iPhone XS Max voorzien gaat worden van drie camera’s op de achterkant. Maar volgens Macotakara krijgen zowel de opvolger van de iPhone XS Max als de iPhone XS deze vernieuwde camera setup. Het vermoeden is ook dat Apple heeft gekozen om de camera’s in een vierkante opstelling te plaatsen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer