Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met eerste beta van watchOS 5.2.1

Apple heeft voor ontwikkelaars de eerste beta uitgebracht voor watchOS 5.2.1.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

watchOS 5.2.1 lost een probleem op met de ‘Verkenner’ Wijzerplaat. Sinds watchOS 5.2 is het met deze wijzerplaat niet meer mogelijk om rondom de wijzerplaat de cijfer voor uren en minuten weer te geven.

De ‘Verkenner’ wijzerplaat is een exclusieve wijzerplaat voor de Apple Watch met cellular mogelijkheden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer