Appleweetjes

Apple vernieuwt Clips app

Misschien ken je de app Clips nog niet. Clips is een app van Apple voor het maken, delen van video’s met tekst, effecten en nog veel meer.

Een video maken met Clips gaat bijzonder eenvoudig en snel. Bovendien kan je eenvoudig stickers, bewegende achtergronden, geanimeerde titels,… toevoegen.

Apple blijft de app geregeld updaten. Zo is de app nu voorzien van 8 nieuwe posters. Is er een nieuwe camcorderfilter zodat je video’s eruit zijn alsof ze zijn opgenomen met een oude videocamera. Ook drie nieuwe stijlen voor livestitels ontbreken niet in deze nieuwe update.

Apple heeft de Clips app voor het eerst in 2017 uitgebracht en sindsdien heeft de app meerdere keren een update gekregen met diverse vernieuwingen.

[appstore id=1212699939]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer