Appleweetjes

Meer dan 200.000 abonnees voor Apple News+ binnen 48 uur

Ruim 200.000 abonnees heeft Apple gekregen voor zijn nieuwe Apple News+ dienst binnen de 48 uur na de lancering ervan.

De cijfers zijn afkomstig van twee anonieme bronnen die dit hebben meegedeeld aan de New York Times. Dat cijfer is zelfs meer dan de app Texture had op zijn piekmoment. Apple News+ is gebaseerd op Texture. Apple had deze dienst in 2018 overgenomen om te integreren in hun eigen diensten.

Apple News+ is een onderdeel van de Apple News app. Dankzij die app kan je diverse nieuwsberichten lezen. Door de uitbreiding van Apple News+ heb je voor een bedrag van 9,99 dollar per maand toegang tot meer dan 300 tijdschriften.

Apple News+ is beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. In het najaar komt daar Australië en het Verenigd Koninkrijk bij.

De News app is voorlopig niet beschikbaar in België en Nederland. We verwachten ook niet dat hier snel verandering in gaat komen.


Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer