Appleweetjes

VTM aan de slag met nieuw streaming platform

VTM gaat zijn streaming platform in een nieuw jasje steken. Dankzij het platform kan je programma’s live of uitgesteld bekijken. Het platform is gratis te gebruiken maar bevat wel gepersonaliseerde advertenties.

Het streaming platform VTM GO zal niet enkel op een desktop computer te gebruiken zijn maar er komt ook een app voor iOS. Momenteel zit deze in een testfase. Geïnteresseerde kunnen zich hier aanmelden om de applicatie te testen.

De app heeft een interface dat sterk lijkt op Netflix. Hierdoor kan je als gebruiker meteen aan de slag. Aan de hand van je VTM profiel worden er zelfs programma’s aan je voorgesteld. Wanneer de app volledig is ontwikkeld zal deze de gratis versie van Stievie gaan vervangen. De premium versie van Stievie blijft nog wel bestaan.

Momenteel ondersteunt de app geen AirPlay maar dit zou in de nabije toekomst wel worden toegevoegd. Wat bijzonder jammer is is het feit dat de kwaliteit van de programma’s nog niet in 4K zijn. Zeker wanneer er binnenkort AirPlay wordt toegevoegd is het kijken van programma’s op het grote scherm in deze resolutie zeer aangenaam. Ook de stijl van de ondertiteling kan nog niet worden aangepast.

Wil je het streaming platform van VTM GO uitproberen? Dan kan je op deze pagina terecht.
Aanmelden voor het testen van de nieuwe VTM GO app kan je via
deze link doen.
De test is afgelopen en de app is gelanceerd. Meer informatie kan je op deze pagina vinden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer