Appleweetjes

Apple lanceert Powerbeats Pro

De AirPods zijn bijzonder succesvol voor Apple. Onlangs lanceerde het bedrijf de AirPods 2, uitgerust met een compleet nieuwe H1 chip. Dankzij die chip kan je ‘Hey Siri’ gebruiken en wordt de connectie tussen apparaten nog versneld.

Maar de AirPods vallen niet bij iedereen in de smaak. Zeker niet bij sporters waar de oortjes wel eens uit de oren durven te vallen. De oplossing hiervoor komt opnieuw van Apple dankzij hun dochterbedrijf Beats met de Powerbeats Pro.

De Powerbeats Pro zijn nieuwe oortjes die ontzettend veel overeenkomsten met de AirPods hebben. De Powerbeats Pro zijn vanaf nu ook volledig draadloos. Dankzij een verstelbaar oorhaakje blijven deze lekker comfortabel zitten tijdens het sporten. Het spreekt voor zich dat de oortjes water- en zweetbestendig zijn.

Naar muziek luisteren kan zelfs tot 9 uur lang wat bijna dubbel zolang is als bij de AirPods. Dankzij de oplaadcase kan je net zoals de AirPods de oortjes bijladen echter kan de oplaadcase niet draadloos worden opgeladen. Een ander leuk feit is dat de oortjes voorzien zijn van fysieke knoppen om het volume te regelen of een telefoongesprek aan te nemen.

De Powerbeats Pro zijn verder voorzien van Apple’s nieuwste H1 chip zodat je alle voordelen van de AirPods ook met deze oortjes verkrijgt.

De Powerbeats Pro zijn vanaf mei verkrijgbaar voor de prijs van 249,95 euro.

Update: Vanaf 10 mei liggen de Powerbeats Pro in de winkel. Je kan eventueel een pre-order plaatsen vanaf 3 mei.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer