Appleweetjes

Apple deelt nieuwe ‘Shot on iPhone XS’ video

Apple heeft op zijn Youtube kanaal een nieuwe video gedeeld dat is gemaakt met de iPhone XS en de iPhone XS Max. De video kreeg de titel ‘Ola Cubana’ en duurt zo’n vijf minuten. De video beschrijft de groeiende belangstelling voor het surfen op Cuba.

Als externe hulpmiddelen werd er gebruikt gemaakt van de Freefly Movi Cinema Robot stabilisator en een waterdichte behuizing van AxisGO aangesloten op het rig-systeem van BeastGrip. Als softwaretool werd gebruik gemaakt van de FILMic Pro app.


Apple deelde ook een video met een kijkje achter de schermen voor deze video.

Interessante weetjes

Naamswijziging voor Apple TV van de 4de generatie

aweetjes-admin-1976

Apple Music heeft meer abonnees in de VS dan Spotify

aweetjes-admin-1976

De Apple Watch ECG functie bewijst meteen zijn nut voor Duitse man

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer