Appleweetjes

Apple Watch bandjes verdienen toch ook een advertentie

Apple vond het nodig om de diverse Apple Watch bandjes eens goed onder de aandacht te brengen. In een korte advertentie van maar liefst 15 seconden kan je diverse bandjes in allerlei kleuren bewonderen.

Apple richt zich vooral op het feit dat je eenvoudig van bandje kan wisselen met de Apple Watch.

Interessante weetjes

Apple lanceert dit jaar 16 inch MacBook Pro

aweetjes-admin-1976

Apple deelt nieuwe ‘Shot on iPhone’ video

aweetjes-admin-1976

31,6 Inch mini LED Apple Display op komst, mini LED iPad en MacBook voorzien voor 2021

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer