Appleweetjes

Extra bevestiging vanaf nu nodig voor afsluiten abonnementen in apps

Misschien heb je het al wel eens voorgehad. Plots heb je in een app een abonnement afgesloten zonder dat dit eigenlijk de bedoeling was. Wel dat gaat vanaf nu veranderen want Apple gaat een extra bevestiging vragen of je wel degelijk een abonnement wenst af te sluiten of niet.

Door een tweede bevestiging toe te voegen tracht Apple te voorkomen dat je per ongeluk een abonnement afsluit. Sommige ontwikkelaars misleiden jammer genoeg de gebruiker om toch maar zo’n abonnement af te sluiten.

De extra bevestiging werd opgemerkt door David Barnard dat zijn bevindingen meteen op Twitter deelde.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer