Appleweetjes

Extra bevestiging vanaf nu nodig voor afsluiten abonnementen in apps

Misschien heb je het al wel eens voorgehad. Plots heb je in een app een abonnement afgesloten zonder dat dit eigenlijk de bedoeling was. Wel dat gaat vanaf nu veranderen want Apple gaat een extra bevestiging vragen of je wel degelijk een abonnement wenst af te sluiten of niet.

Door een tweede bevestiging toe te voegen tracht Apple te voorkomen dat je per ongeluk een abonnement afsluit. Sommige ontwikkelaars misleiden jammer genoeg de gebruiker om toch maar zo’n abonnement af te sluiten.

De extra bevestiging werd opgemerkt door David Barnard dat zijn bevindingen meteen op Twitter deelde.

Interessante weetjes

Ontwikkelaars aan de slag met eerste beta van iOS 12.3, tvOS 12.3 en versie 7.3 voor Apple TV 3

aweetjes-admin-1976

TomTom zoekt beta testers voor zijn uitbreiding richting CarPlay

aweetjes-admin-1976

iOS 12 geïnstalleerd op 80% van alle iDevices

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer