Appleweetjes

Nieuwe video’s over tips wat je kan doen met de iPad Pro

Een tijdje geleden begon Apple met een reeks van video’s te posten op hun YouTube kanaal over de diverse mogelijkheden dat een iPad Pro te bieden heeft. Nu is er een vervolg gekomen met een reeks van 6 nieuwe video’s.

Multitasking, Apple Pencil, surfen op het internet, Apple Kaarten, Boeken, Video’s,.. zo wat alles komt aan het bod in deze video’s om de nieuwste iPad Pro in de schijnwerpers te plaatsen.

Apple heeft zelfs een webpagina gemaakt waar al deze video’s en andere leuke tips worden samengevoegd.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer