Appleweetjes

Goedkope 4,7 inch iPhone in de maak

De iPhone is geen goedkope telefoon. Dat weet ondertussen iedereen wel. Ook Apple beseft dit en om toch een telefoon in het middensegment te kunnen aanbieden zou Apple volgens de nieuwste geruchten een up to date iPhone 8 lanceren.

Volgens bronnen binnen Apple’s Taiwanese productieketen zou deze nieuwe iPhone 8 rond maart 2020 verkrijgbaar moeten zijn. Het scherm zal hetzelfde blijven, namelijk een LCD scherm van 4,7 inch. Maar intern zou deze nieuwe iPhone 8 voorzien worden van een A13 processor en 128GB aan opslagcapaciteit.

Pegatron zal voor de productie zorgen. In eerste instantie zou het om 20 miljoen exemplaren gaan. Volgens sommige krijgt deze iPhone een prijskaartje van 649 dollar. Deze agressieve prijs moet ervoor zorgen dat Apple de concurrentie beter aankan met sommige Chinese smartphone fabrikanten.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer