Appleweetjes

macOS 10.14.4 verhoogt schermhelderheid bij MacBook Air

Apple heeft de specificaties van de MacBook Air 2018 bijgewerkt. Vanaf nu is de schermhelderheid maximaal 400 nits in plaats van 300 nits. Als voorwaarde is wel dat het apparaat voorzien is van macOS 10.14.4 of hoger.

De verhoogde helderheid werd opgemerkt door enkele Reddit gebruikers. Apple heeft wel geen aankondigingen hierover gedaan. Enkel de technische specificatie is aangepast. Andere zaken zoals de batterijduur blijven ongewijzigd.

Voorlopig is de wijziging nog enkel doorgevoerd op de Amerikaanse site. Op zowel de Belgische als Nederlandse site staat er nog 300 nits.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer