Appleweetjes

Nieuwe ‘Shot on iPhone XS’ video toont hoe prachtig de natuur wel is

Opnieuw heeft Apple een nieuwe video op zijn YouTube kanaal gepost dat volledig is gecreëerd dankzij de iPhone XS. Onlangs was er nog een video over de groeiende belangstelling voor het surfen op Cuba en eerder deze week was er nog de video over het onderzoek naar walvishaaien op de Malediven. Nu is het de beurt aan de natuur over gans de wereld.

De video kreeg als titel ‘Don’t Mess With Mother’ en toont gedurende 1 minuut verschillenden beelden van de prachtige natuur in actie.

Apple plaatst geregeld nieuwe video’s die zijn gemaakt met een iPhone.


Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer