Appleweetjes

Nieuwe iPhones krijgen sterk verbeterde camera’s als verkoopargument

Ming-Chi Kuo laat weer van zich horen. Hij is een analist die al vaker correcte voorspellingen heeft gerealiseerd over nieuwe producten van Apple en vandaag doet hij dat opnieuw over de nieuwe iPhone modellen voor 2019.

Apple zou volgens hem plannen hebben om de camera aan de voorkant in de nieuwe iPhones serieus te verbeteren. In plaats van een 7 megapixel camera zou Apple opteren voor een 12 megapixel. Ook de opvolger van de iPhone XR krijgt aan de voorkant deze nieuwe camera.

Eerdere geruchten dat de opvolger van de iPhone XS en iPhone XS Max voorzien zullen worden van drie camera’s op de achterkant worden ook door Kuo bevestigt. Als derde camera zou Apple een super groothoeklens van 12 megapixel gebruiken. Alle camera’s zijn speciaal gecoat in het zwart waardoor ze beter aansluiten bij de behuizing. Hiermee krijgen de camera’s een onopvallend uiterlijk.

De opvolger van de iPhone XR zal worden uitgerust aan de achterkant met een dubbele camera. Momenteel heeft de iPhone XR maar één camera aan de achterkant.

Apple zou met de nieuwe iPhone modellen hard inzetten op de verbeterde camera’s. Het zal dan ook één van de belangrijkste verkoopargumenten bij deze iPhone modellen worden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer