Appleweetjes

iPhone XI mal duikt op voor case ontwerpers

Op Weibo zijn er foto’s aangetroffen van een mal voor zowel de iPhone XI als de iPhone XI Max. Een dergelijke mal wordt vooral gebruikt door case ontwerpers. Bij de lancering van een nieuwe iPhone hebben case ontwerpers er alle baat bij om zo snel mogelijk klaar te zijn met het ontwerp van hun nieuwe case. Daarom volgen zij nauwgezet alle geruchten omtrent nieuwe iPhones.

Het gebeurt wel vaker dat dergelijke ontwikkelaar een paar weken voor release officiële afmetingen verkrijgen om aan de slag te kunnen gaan. Maar deze keer zijn vermoedelijk de mallen gebaseerd op eerdere gelekte schema’s van de nieuwe iPhones. Op die schema’s is te zien dat de nieuwe iPhone een drievoudige camerasysteem aan de achterzijde in een driehoekige configuratie gaat krijgen. Apple zou met de nieuwe iPhones de camera’s sterk verbeteren en dit als verkoopargument gaan gebruiken.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer