Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met derde beta van iOS 12.3, tvOS 12.3 en watchOS 5.2.1

Apple heeft voor ontwikkelaars de derde beta uitgebracht voor iOS 12.3, tvOS 12.3 en watchOS 5.2.1.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Voor iOS 12.3 is de belangrijkste vernieuwing dat de TV app nu beschikbaar is in België en Nederland. Verder is er opgemerkt dat de transacties gerealiseerd door Apple Pay in de Wallet app veel duidelijker zijn dan daarvoor.

watchOS 5.2.1 lost een probleem op met de ‘Verkenner’ Wijzerplaat. Sinds watchOS 5.2 is het met deze wijzerplaat niet meer mogelijk om rondom de wijzerplaat de cijfer voor uren en minuten weer te geven. De ‘Verkenner’ wijzerplaat is een exclusieve wijzerplaat voor de Apple Watch met cellular mogelijkheden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer