Appleweetjes

AirPods 3 met ruisonderdrukking zullen eind 2019 beschikbaar zijn

Volgens Digitimes gaat Apple eind 2019 de nieuwe AirPods 3 lanceren. Eén van de belangrijkste vernieuwingen zal de ondersteuning voor ruisonderdrukking zijn. Net zoals de AirPods 2 zullen de AirPods 3 worden vervaardigd door Inventec en Luxshare Precision.

Het is niet de eerste keer dat Digitimes zulke geruchten over de AirPod lanceert. Al vanaf begin dit jaar meldt de geruchtensite dat Apple werkt aan een nieuwe generatie van de AirPods. Hun bron vermeldt ook dat er diverse gezondheidsfuncties in de oordopjes verwerkt zullen worden. Wat hiermee exact wordt bedoelt is nog onduidelijk. Er waren al eerder geruchten van biometrische functies die de AirPods gaat krijgen maar exacte details ontbreken.

Apple heeft nog niet zo lang geleden de AirPods 2 gelanceerd. Voor die AirPods heeft Apple een compleet nieuwe chip ontworpen, namelijk de H1. Dankzij die chip wordt het overschakelen naar diverse apparaten zoals de Mac, iPad, iPhone of Apple Watch sneller gerealiseerd. Andere verbeteringen zijn de batterijduur, ondersteuning voor Bluetooth 5 en de optie om een draadloze oplaadcase erbij te nemen.

Het zal voor Apple een hele uitdaging zijn om de mogelijkheid voor ruisonderdrukking in zo’n klein product als de AirPods in te bouwen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer