Appleweetjes

Apple lanceert nieuw YouTube kanaal voor Apple TV+

Apple is gestart met een nieuw YouTube kanaal voor zijn video streamingdienst Apple TV+ dat later dit jaar van start gaat. Op het YouTube kanaal worden diverse trailers, clips, interviews en meer van populaire shows en films getoond.

Zo zijn er trailers over Game of Thrones, The Secret Life of Pets 2, Star Wars: The Rise of Skywalker,… te bezichtigen. Ook zijn er nog enkele leuke Carpool karaoke fragmenten terug te vinden.

Apple blijkt al enkele weken te werken aan dit YouTube kanaal. MacStories heeft voor het eerst het kanaal opgemerkt. De video over de verhalenvertellers achter de Apple TV+ is uiteraard ook terug te vinden. Deze video werd voor het eerst getoond op het media event van vorige maand.

Voorlopig zijn er nog geen echte verassingen voor Apple’s streaming dienst op te merken. Maar dit kan altijd nog veranderen. In ieder geval is het aan te raden om het YouTube kanaal goed op te volgen indien je interesse hebt in Apple TV+.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer