Appleweetjes

Apple Pay krijgt uitbreiding in België dankzij bunq en Monese

Sinds eind 2018 is Apple Pay beschikbaar in België. Een kleine kanttekening was echter wel dat de lancering enorm beperkt was. Enkel klanten van BNP Paribas Fortis of de dochterbanken Hello Bank! en Fintro kunnen er voorlopig van genieten.

Maar die situatie is nu verandert. Andere banken begrijpen dat hun klanten maar al te graag gebruik wensen te maken van deze eenvoudige betaalmogelijkheid. Sinds 2 april kunnen de klanten van de bank Monese Apple Pay activeren om hiermee aan de slag te gaan. En ook vandaag is er goed nieuws voor de klanten van bunq. Want ook hun klanten kunnen meteen aan de slag met Apple Pay.

Binnenkort komen er nog drie banken bij voor Apple Pay in België, namelijk: Buy WayN26 en Revolut.

Ook elders is er goed nieuws voor Apple Pay. De dienst is vandaag van start gegaan in Oostenrijk met twee ondersteunende banken. Klanten van de Erste Sparkasse of N26 zijn bij de gelukkige. Apple liet weten dat binnenkort nog andere banken in Oostenrijk gaan volgen zoals Bank Austria, Boon, Edenred, Revolut en VIMPay.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer