Appleweetjes

Apple werkt aan compleet nieuwe AirPods

Vandaag stromen de weetjes over de AirPods binnen. Eerder deze dag wist geruchtensite Digitimes ons al te vertellen dat op het einde van dit jaar Apple de AirPods 3 gaat lanceren. Deze AirPods krijgen ruisonderdrukking als belangrijkste vernieuwing.

Maar volgens de bekende analist Ming-Chi Kuo zou Apple plannen hebben om twee nieuwe AirPods modellen te lanceren. Eén van die AirPods zou zelfs een compleet nieuw ontwerp krijgen. De productie zou in het vierde kwartaal van 2019 van start gaan met eventueel een kleine vertraging naar het eerste kwartaal van 2020.

Beide nieuwe AirPods hebben intern een nieuw ontwerp gekregen om de productiesnelheid te verhogen en de productiekosten te verlagen. Eén van de modellen heeft een compleet nieuw ontwerp en een hogere prijs, het andere model zou praktisch hetzelfde zijn als het huidige model.

Hoe precies het nieuwe model van de AirPods er volgens Ming-Chi Kuo moet uitzien laat hij nog in het midden. Maar het kan misschien wel zijn dat het model met ruisonderdrukking een compleet nieuw design krijgt. Ruisonderdrukking vergt namelijk veel meer van de batterij. Met een nieuw ontwerp zou Apple meer ruimte voor een grote batterij kunnen maken.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer