Appleweetjes

Betaal je Uber Eats nu met Apple Pay

Goed nieuws voor de gebruikers van Apple Pay onder ons want vanaf nu is het mogelijk om je bestelling met Uber Eats te betalen via Apple Pay. Uber Eats is een maaltijdbezorgservice waarmee bestellen bij je favoriete restaurant net zo eenvoudig is als het aanvragen van een rit. Met Uber Eats kan je intussen eten bestellen bij meer dan 800 restaurants in België. Ook in Nederland is deze dienst succesvol en wilt het zijn bezorggebied uitbreiden.

In België ging Uber Eats van start op 20 oktober 2016 in Brussel. Maar al snel kwamen er extra Belgische steden bij. Uber Eats zet voor de levering meer dan duizend koeriers in. Als betaaloptie heb je vanaf nu de mogelijkheid om met Apple Pay te betalen in de app. Nu maar hopen dat Uber Eats snel zijn bezorggebied wat uitbreidt want daar is hier en daar nog wat werk aan.

Sinds eind 2018 is Apple Pay beschikbaar in België. Voorlopig doen er nog maar enkele banken mee. Klanten van Monese, BNP Paribas Fortis of de dochterbanken hiervan zoals Hello Bank! en Fintro kunnen er al volop van genieten. Binnenkort kunnen klanten van bunq, Buy Way, N26 en Revolut deze betaaldienst van Apple ook activeren.

[appstore id=”1058959277″]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer