Appleweetjes

Concept: Zo kan Schermtijd er in macOS 10.15 eruitzien

Afgelopen week raakte bekend dat Apple enkele handige iOS functies naar macOS 10.15 gaat brengen zoals Schermtijd. Dankzij Schermtijd krijg je een beter inzicht in de tijd die je spendeert met je Apple apparaten. Je kan eventueel bepaalde applicaties blokkeren wanneer je hier teveel tijd aan spendeert. Sinds iOS 12 is deze functie aanwezig op de iPad en iPhone maar binnenkort kan je er ook mee aan de slag op de Mac met macOS 10.15.

Naar aanleiding van dit gerucht ging ontwerper Jacob Grozian aan de slag. Hij maakte diverse ontwerpen van hoe Schermtijd er volgens hem op de Mac eruit zal zien. 

Het is nog even wachten vooraleer we met zekerheid kunnen zeggen dat deze functie naar macOS 10.15 zal komen. Apple zal macOS 10.15 tijdens de WWDC 2019 op 3 juni aan het publiek voorstellen.

Bekijk nog meer ideeën over de functie Schermtijd van ontwerper Jacob Grozian op deze pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer