Appleweetjes

Chimpansee bladert door foto’s in Instagram app

We worden allemaal wel eens verrast door de intelligentie van dieren. In feite zijn we niet slim genoeg om te weten hoe slim dieren zijn. Om dat aan te tonen heeft Mike Holston een video op Instagram gedeeld. Op zijn video zie je een chimpansee aan de slag gaan met de Instagram app. De chimpansee gebruikt een iPhone XS Max en bladert met precisie in de app.

De chimpansee kijkt bewust naar de foto’s en veegt nadien naar rechts om terug te gaan. Nadien kiest hij een nieuwe foto uit en bekijkt deze. De tikken die de chimpansee uitvoert op het scherm zijn duidelijk bewust gekozen. Het toont nogmaals aan dat dieren heel bijzonder zijn.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer