Appleweetjes

iPhone 2019 krijgt nieuw en unieke glazen achterkant

OnLeaks beweert samen met CashKaro dat de nieuwe iPhone een nieuw en uniek ontwerp van de glazen achterkant gaat krijgen. Het achterpaneel zou volgens hen uit één stuk glas bestaan dat zelfs de camerabult bedekt. Naast deze geruchten hebben ze een nieuwe render ontwikkelt over het vernieuwd ontwerp van de iPhone XI.

Volgens hun rapport krijgt de iPhone XI de volgende afmetingen: 143,9 x 71,4 x 7,8 mm dat zijn kleine verschillen als we dit vergelijken met de huidige iPhone XS. Die heeft namelijk de volgende afmetingen: 143,6 x 70,9 x 7,7 mm. De verschillen zijn zo klein dat het nauwelijks zichtbaar is. De dikte van het toestel zou op de plek van de camerabult 9mm zijn.

Andere verbeteringen bij de nieuwe iPhone naast deze nieuwe glazen achterkant is het feit dat de microfoon aan de achterkant op een andere plek zit. Maar dat lijkt een logische stap met de vernieuwde camera-setup. Opmerkelijk is wel dat de mute knop een compleet nieuw ontwerp krijgt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer