Appleweetjes

Alle nieuwste iPhone geruchten in een concept video

Er zijn al tal van geruchten opgedoken over de nieuwste iPhone. Zo weten we dat de iPhone drie camera’s op de achterkant gaat krijgen in een vierkante opstelling. Zelfs de camera op de voorkant wordt onder handen genomen en zal een 12 megapixel camera worden. De sterk verbeterde camera’s moeten trouwens één van de verkoopargumenten gaan worden. Apple zou zelfs plannen hebben om ook een snellader bij de toestellen te gaan leveren.

Kortom er zijn voldoende geruchten voor ontwerper Hassan Kaymak om hiervan een video te maken. Voor ConceptsiPhone bundelde hij al deze geruchten in een concept video. In de video kan je zien dat de ontwerper heeft gekozen voor een USB-C aansluiting op de iPhone. Nu zijn de meningen hierover wat verdeeld. Maar de kans is bijzonder klein dat de iPhone deze aansluiting nu al gaat krijgen. Het ziet er mee en meer naar uit dat de iPhones voorlopig hun Lichtning aansluiting gaan behouden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer