Appleweetjes

Aperture zal niet werken in toekomstige macOS versies na Mojave

Apple laat in een document weten dat hun Aperture app niet meer zal werken in toekomstige versies van macOS na macOS Mojave 10.14.

Aperture was een bekend fotobewerkingsprogramma van Apple. Het programma werd in 2005 uitgebracht en biedt geavanceerde fotobewerkingstools voor professionals. Echter sinds 2014 stopte Apple de ontwikkeling hiervan.

macOS Mojave zal het laatste besturingssysteem zijn waarmee Aperture gebruikers het programma nog kunnen gebruiken. Apple raadt gebruikers nu al aan om over te stappen naar de nieuwste Foto’s app of naar Adobe Lightroom Classic. In een document geven ze stap voor stap uitleg hoe hiermee aan de slag te gaan.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer