Appleweetjes

Apple Pay komt naar Nederland

Nederlanders zijn al een tijd jaloers op Belgen want sinds eind 2018 kunnen deze gebruik maken van Apple Pay maar deze dienst komt nu ook naar Nederland. ING bank laat via hun website weten dat ze binnenkort Apple Pay gaan introduceren. Het is nog niet bekend of andere banken in Nederland mee gaan doen. Voorlopig wenst ING bank geen verdere details mee te delen. Wanneer precies de exacte lancering is houdt het bedrijf nog angstvallig geheim.

Binnenkort kunnen Nederlanders dus ook contactloos betalen met hun iPhone of Apple Watch. De enigste voorwaarde is dat de betaalterminal van de handelaar contactloos betalen ondersteunt. Wanneer zo’n betaalterminal dit ondersteunt kan je dit meestal herkennen aan het symbool met zo’n vier radiogolfjes. Op onze speciale pagina vind je meer informatie over waar je precies met Apple Pay overal kan betalen. 

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer