Appleweetjes

Jony Ive’s verliest opnieuw top designer uit zijn ontwerpteam

Het ontwerpteam van Apple onder leiding van Jony Ive’s verliest opnieuw een top designer. Het gaat om de 38 jarige Miklu Silvanto. Hij was ondertussen al acht jaar werkzaam in het ontwerpteam.

Eerder deze week raakte al bekend dat drie andere top designer hun ontslag hebben gegeven. Het ontwerpteam stond vroeger bekend als een team met een hechte band. Maar dat lijkt de laatste jaren wat verandert te zijn. 

Miklu Silvanto gaat aan de slag bij het designstudio van Airbnb namelijk Backyard. Hier gaat hij nieuwe ideeën bedenken voor het ontwerpen en bouwen van huizen. De nieuwe huizen moeten beter geschikt zijn voor het moderne leven van de mens. 

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer