Appleweetjes

AirPod overleeft tocht door spijsverteringsstelsel

De Taiwanees Ben Hsu zal zijn avontuur met de Apple AirPods niet snel vergeten. Hij is in slaap gevallen met zijn AirPods. Toen Ben Hsu wakker werd merkte hij meteen op dat hij één van zijn AirPods kwijt was. Hij besefte dat die AirPod ergens rond zijn bed zou moeten liggen dus maakte hij gebruik van de app ‘Find My iPhone’ om de AirPods te lokaliseren. De app vond de AirPod redelijk snel maar Ben Hsu kon de AirPod maar niet lokaliseren. De AirPod lag niet onder het bed of tussen de lakens.

Toen liet hij via de app ‘Find My iPhone’ de AirPod een geluidssignaal uitsturen. Tot zijn verbazing merkte hij dat het geluid uit zijn buik kwam. Ben Hsu slikte blijkbaar zijn rechtse AirPod in tijdens zijn slaap. Als voorzorg is hij maar naar het gemeentelijk ziekenhuis in Kaohsiung gegaan. Daar hebben artsen CT-scans en röntgenfoto’s gemaakt. De AirPod was duidelijk in zijn maag te zien.

De artsen schreven een laxeermiddel voor zodat de AirPod snel weer tevoorschijn zou komen. Moest dit niet het geval zijn dan was een operatie eventueel zelfs noodzakelijk door de aanwezigheid van de lithium-ion batterij.

Gelukkig kwam de AirPod een dag later tevoorschijn. Tot alle verbazing blijkt deze AirPod nog steeds te werken. De batterij had zelfs nog 41% over. Ben Hsu heeft de AirPod goed gereinigd en gebruikt deze opnieuw.

Je bent dus gewaarschuwd als je gaat slapen met je AirPods aan.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer