Appleweetjes

Apple vervangt defecte Apple Watch Series 2 met Series 3 model

Heb je defecte Apple Watch Series 2 model van 38 mm in het aluminium dan is de kans reëel dat Apple deze omruilt voor een vergelijkbaar Series 3 model.

Deze omruiling is tijdelijk door een tekort aan niet gespecificeerde onderdelen. Hierdoor is de reparatie van een Apple Watch Series 2 model momenteel niet mogelijk is. MacRumors heeft een intern Apple document hierover in handen gekregen.

In dat document herinnert Apple zijn personeel eraan dat voor de Apple Watch Series 3 een iPhone vereist is dat compatibel is met watchOS 4 of hoger. Klanten die nog gebruik maken van de iPhone 5 of iPhone 5C zullen dus een nieuwe iPhone moeten aanschaffen. Indien een klant absoluut geen Series 3 als vervanging wenst te krijgen dan kan deze contact opnemen met Apple Support.

Het is niet de eerste keer dat Apple soortgelijke vervangingen realiseert.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer