Appleweetjes

Telenet breidt Wigo verder uit en schrapt Whop en Whoppa

Telenet heeft zijn abonnementen Whop en Whoppa geïntegreerd in de Wigo bundel. Er is dus nu een Wigo bundel zonder mobiel abonnement.

In feite betekent dit dat bundels met minstens 3 producten van Telenet nu dezelfde naam krijgen, namelijk Wigo. Het goede nieuws is dat de prijzen niet gestegen zijn. Whop krijgt de naam Wigo Home S en Whoppa gaat vanaf nu verder onder de naam Wigo Home.

Er komt wel een nieuwe Wigo formule bij. Wigo S is een formule met 100 Mbps downloadsnelheid met een datalimiet van 200 gigabyte. Deze kost 83 euro per maand met een mobiel abonnement dat 3 gigabyte bevat of 93 euro voor 6 gigabyte aan mobiele data.

Andere kleine wijzigingen zijn er ook. Zo is Wigo met 4GB aan mobiele data verdwenen. Gelukkig is er een nieuwe Wigo met 15 GB bijgekomen. Ander leuk weetje is dat Whoppa gebruikers die nu verder gaan als Wigo Home niet meer gratis bellen in Europa. Freephone Europe is namelijk verdwenen uit dit abonnement. Gelukkig krijg je hiervoor de optie Terugkijk TV (36 uur) in de plaats.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer