Appleweetjes

Apple en SAP versterken hun samenwerking

Apple en SAP versterken hun samenwerking. Het van oorsprong Duitse bedrijf SAP staat bekend voor het helpen van bedrijven met de optimalisatie van bedrijfssoftware. SAP staat tegenwoordig voor Systeme, Anwendungen und Produkte.

De samenwerking gaat zich nu vooral focussen om klanten te helpen bij het ontwikkelen van applicaties met de machine learning technologie van Apple. Het doel is vooral om bedrijven gebruik te laten maken van de mogelijkheden van augmented reality. Applicaties die zijn gemaakt op deze manier zullen compatibel zijn met de iPhone, iPad en de Mac.

Tim Cook was te gast bij het jaarlijkse Sapphire conferentie van SAP in Orlando. Hier verkondigde hij samen met SAP CEO Bill McDermott de versterkte samenwerking aan.

Apple en SAP hebben al enkele jaren nauwe banden. Sinds 2016 werkte ze samen aan een SDK, training en andere projecten. Uiteindelijk lanceerde ze het Cloud Platform SDK voor iOS in maart 2017. Hierdoor kon iOS zich beter positioneren in de zakelijke markt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer