Appleweetjes

Apple Pay nu beschikbaar in Ijsland

Apple gebruikers in Ijsland kunnen nu gebruik maken van Apple Pay. Nadat eerdere deze maand bekend werd dat de ING bank Apple Pay binnenkort in Nederland gaat introduceren kunnen de Ijslanders er meteen mee aan de slag.

Twee Ijslandse banken Arion en Landsbankinn ondersteunen de betalingsdienst van Apple. Ben je dus klant bij één van deze banken dan kan je Apple Pay eenvoudig instellen door naar de Wallet app te gaan en je debet- of kredietkaart toe te voegen.

Sinds eind 2018 is Apple Pay beschikbaar in België voor klanten van de BNP Paribas Fortis-groep. In april kende België al een eerste uitbreiding voor Apple Pay met de banken Monese en bunq. Met de toevoeging van Ijsland is Apple Pay nu beschikbaar in 34 landen.

Voor Nederland is nog steeds niet geweten wanneer de dienst geactiveerd gaat worden voor ING klanten. Apple heeft ondertussen een pagina online gezet voor Apple Pay Nederland met meer informatie over hoe de dienst werkt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer